Ingrediente
- 400 grame cartofi noi
- 1 cutie (400 grame) rosii bio in bulion
- Mix de condimente:
- 1/2 lingurita paprika
- 1/2 lingurita cumin
- 1 lingurita tumeric
- 1/4 lingurita ghimbir ras
- 1/4 lingurita coriandru pudra
- 1/2 lingurita garam masala (optional)
- putin piper cayenne (optional)
Pentru servit:
- Chutney dulce de mango
- Naan- paine indiana (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/naan-paine-indiana-59018.html)
Mod de preparare
Cartofii se fierb in apa cu sare 2-3 minute, in functie de marime.
Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei la foc mic si se prajeste mixul de condimente pana incepe sa elibereze aromele. Se adauga rosiile in bulion si se amesteca. Se da focul la mediu si se adauga cartofii. Se acopera si se lasa la fiert 6-8 minute, adaugand putina apa daca sosul este prea gros.
Se consuma imediat cu chutney de mango si naan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi in sos curry" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|