Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
19 Iun 2016 | 2161 vizualizari
Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra

Ingrediente

  • 500 grame cartofi noi
  • 1 capatana usturoi nou
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • apa carbogazificata (optional)
  • 100 grame branza de capra
  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • cateva frunze de salata
  • 1 fir ceapa verde
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez

Mod de preparare

Cartofii se spala bine si se curata. Se amesteca cu ulei de masline, sare si piper si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade, 20-30 de minute, pana devin crocati si sunt gatiti complet. 

Intre timp, se curata usturoiul si se adauga in vasul unui mojar, impreuna cu putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta omogena, apoi se adauga apa sau apa carbogazificata, pana ajunge la consistenta dorita. 

Se taie ceapa rondele, castravetele se cresteaza cu o furculita si se taie felii, iar rosiile cuburi. 

Se amesteca cu frunzele de salata. 

Separat se amesteca 4 linguri de ulei de masline extra virgin cu 2 linguri otet din orez, sare si piper si se adauga peste salata. Se amesteca usor. 

Se servesc cartofii cu felii de branza de capra, mujdei de usturoi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rosti de cartofi cu ou posat

Postat de andaoana

Rosti de cartofi cu ou posat

Cartofii si morcovii ii curatam de coaja si ii razuim pe razatoarea mica . II turnam pe un prosop de bucatarie curat si ii asezonam cu sare . Vor lasa apa destul de repede , asa ca strangem...

Citeste continuarea

Vinete umplute

Postat de mitinita

Vinete umplute

Vinetele se taie in doua si se scobeste miezul. Se spala legumele si se taie cubulete. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul gras, miezul de vinete si se condimenteaza cu cimbru, marar si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2016, 15:15
la 19.06.2016, 15:42
branza de capra este preferata mea
la 19.06.2016, 15:43
la 19.06.2016, 16:21
Placeee!
la 19.06.2016, 19:16
bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking