Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
19 Iun 2016 | 2167 vizualizari
Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra

Ingrediente

  • 500 grame cartofi noi
  • 1 capatana usturoi nou
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • apa carbogazificata (optional)
  • 100 grame branza de capra
  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • cateva frunze de salata
  • 1 fir ceapa verde
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez

Mod de preparare

Cartofii se spala bine si se curata. Se amesteca cu ulei de masline, sare si piper si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade, 20-30 de minute, pana devin crocati si sunt gatiti complet. 

Intre timp, se curata usturoiul si se adauga in vasul unui mojar, impreuna cu putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta omogena, apoi se adauga apa sau apa carbogazificata, pana ajunge la consistenta dorita. 

Se taie ceapa rondele, castravetele se cresteaza cu o furculita si se taie felii, iar rosiile cuburi. 

Se amesteca cu frunzele de salata. 

Separat se amesteca 4 linguri de ulei de masline extra virgin cu 2 linguri otet din orez, sare si piper si se adauga peste salata. Se amesteca usor. 

Se servesc cartofii cu felii de branza de capra, mujdei de usturoi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu spanac

Postat de mirela0911

Placinta cu spanac

Se lasa aluatul la temperatura camerei pentru a se dezgheta.   Spanacul se pune intr-o strecuratoare pentru a se scurge bine de apa.   Ceapa si usturoiul se curata. Ceapa se taie...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de caroline

Ciuperci umplute

Incepem prin a curata ciupercile de pielita .Le trecem apoi sub un jet de apa rece si separam palarioarele de picioruse.  Piciorusele ciupercilor le tocam marunt. Morcovul il curatam,il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2016, 15:15
la 19.06.2016, 15:42
branza de capra este preferata mea
la 19.06.2016, 15:43
la 19.06.2016, 16:21
Placeee!
la 19.06.2016, 19:16
bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking