Cartofi prajiti pentru barbati neindemanatici. La femei

Postat de Mutulica in Aperitive / Garnituri
5 Dec 2014 | 3991 vizualizari
Cartofi prajiti pentru barbati neindemanatici. La femei

Am intrat de curand in posesia unui aparat de gatit care poate transforma un burlac neindemanatic ( la femei ) intr-un excelent bucatar. Eu m-am insurat la 34 de ani , asa ca stiu sa pretuiesc o masa calda si pot sa va spun ca aparatul face cartofi prajiti cu o textura asemanatoare si un gust identic cu cel al cartofilor prajiti de bunicile noastre in tigaile din tuci. Recomand aceasta reteta nu doar burlacilor neindemanatici la femei ci si tuturor pofticiosilor care vor sa posteasca si nu reusesc , deoarece daca ascultam sfatul primit in post de a fi mai ingaduitori si ignoram cascavalul ras , reteta mea se incadreaza in tiparul preparatelor de post. Va rog sa ma credeti ca acest aparat face minuni pentru un barbat neindemanatic ca mine, dar totusi , orice ar spune producatorii sai , are mai putine programe decat o femeie. Asa ca recomand burlacilor sa-si achizitioneze si un manipulator de multicooker, pentru a evita accidentele casnice.

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • ulei
  • sare
  • cascaval ras
  • usturoi

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii feliem si-i spalam in apa rece. 

Scurgem bine apa si  punem cartofii in multicooker. Turnam ulei cat sa acopere usor batoanele de cartofi. 

Presaram sare.

Pornim aparatul pe programul fry ( presetat la 40 minute ), cu capacul deschis.

Prajim pana se patrund bine cartofii, dupa care oprim aparatul . Scoatem cartofii  pe o farfurie, ajutandu-ne de o paleta cu gauri .

Presaram rapid cascaval ras si servim cartofii calzi, cu ceapa sau usturoi.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti pentru barbati neindemanatici. La femei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv tartine cu salata de oua

Postat de Oana

Aperitiv tartine cu salata de oua

Taie ouale fierte pe jumatate si amesteca galbenusurile cu untul moale pana obtii o pasta. Adauga apoi telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri fine, albusurile de ou taiate cubulete, ceapa...

Citeste continuarea

Pasca cu branza sarata

Postat de mirela0911

Pasca cu branza sarata

Aluatul: Se cerne faina intr-un vas. Se amesteca cu sarea. Se face o gropita mica in mijloc si se pune drojdia si zaharul. Se toarna 100 ml lapte caldut si se lasa timp de 10 minute sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2014, 23:33
Yeeeeeeeeeesssssss
la 05.12.2014, 23:34
:
la 05.12.2014, 23:38
Bucatar coordonator : manipulatorul de multicooker ))
la 05.12.2014, 23:39
Multumesc pentru aprecieri.Eu am doar meritul de a fi castigat aparatul.
la 05.12.2014, 23:44
Vad ca il folosesti cu mare placere

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking