Ingrediente
- Carne tocată de vită cca. 500 g,
- Praz 1 bucată,
- Cartofi albi 2 bucăți mari,
- Ardei kapia 1 bucată,
- Sare Himalaya 1 lingură,
- Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
- Cimbru uscat 1 linguriță,
- Chimen măcinat 1 linguriță,
- Ulei de măsline 1 lingură,
- Vin alb demisec cca. 200 ml.
Mod de preparare
aslow cooker Crock Pot se pornește se setează la programul HIGH și se lasă la încălzit cca. 30 de minute.
Între timp se curăță cartofii, se taie bucățele, apoi prazul și ardeiul kapia, se spală curăță și taie rondele.
După ce s-a încins vasul de ceramic, se adaugă carnea tocată de vită, uleiul de măsline, prazul, ardeiul kapia și cartofii. Se asezonează de sare, cimbru, chimen și piper, se adaugă vinul, se amestecă ușor cât să se înglobeze ingredientele, apoi se lasă la gătit pe modul HIGH cca. 4 ore.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi, praz si carne tocata de vita, gatite la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|