Cartofi si sfecla rosie gratinati

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
24 Feb 2015 | 6487 vizualizari

Gratinare vine din frantuzescul gratin si inseamna sa dai mancarii acea crusta aurie.De cele mai multe ori se face cu ajutorul anumitor ingrediente, cel mai des branzeturi (cascaval, parmezan, svaiter, etc). Eu va aduc o combinatie de cartofi, branza si sfecla rosie, puse in straturi, cu o crusta minunata care s-a imprimat in nuante de rosu de la sfecla si care poate fi servita atat ca si garnitura, dar si ca o masa usoara alaturi de o salata...

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 24.02.2015, 20:49
fara sfecla e mancarea mea preferata ))
la 24.02.2015, 21:32
la 24.02.2015, 21:48
Interesant!
la 25.02.2015, 04:20
la 25.02.2015, 06:34
Super!
la 25.02.2015, 08:31
la 25.02.2015, 08:49
la 25.02.2015, 08:53
Ce bunatate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking