Cartofi taranesti (2)

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
25 Ian 2013 | 22450 vizualizari
Cartofi taranesti (2)

mult mai buni...si mult mai plini de calorii:)))

Ingrediente

  • 2 kg cartofi
  • 150 gr-200gr bacon
  • 1 bucata carnati cu sunca
  • 3 oua
  • 2 oua fierte tari
  • parmezan
  • 200 gr telemea rasa
  • 150 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • condiment pentru cartofi
  • patrunjel
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Curatam cartofii,ii taiem rondele si ii punem la fiert in apa cu sare cam 15minute la foc potrivit din momentul in care incepe apa sa fiarba.Ii scoatem la scurs intr-o sita.

Ouale fierte le curatam de coaja si le taiem rondele.Taiem si baconul si carnatii felii.

Ungem o tava cu unt si punem jumatate din cartofi,presaram condiment pentru cartofi(sau sare,piper,vegeta),punem deasupra bacon,restul de cartofi,feliile de carnati,presaram parmezan.

Batem ouale cu sare si piper si le turnam deasupra compozitiei,apoi presaram cascavalul ras si dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti (2)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bulz dacic

Postat de rocsi_1612

Bulz dacic

Intr-un ceaun, punem niste apa la fiert cu sare si o lingura malai. Cand clocoteste, turnam malai in ploaie, amestecam cu telul, pana obtinem o mamaliga nici prea moale, nici prea tare. O...

Citeste continuarea

Mic dejun cu oua si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Mic dejun cu oua si mozzarella

Presaram faina pe masa de lucru, intindem aluatul intr-o foaie potrivit de subtire. Ungem un vas mic ceramic cu unt, asezam foaia de aluat. O intepam cu furculita si o ungem cu sosul de legume....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2013, 15:08
ce buni
la 25.01.2013, 15:09
astazi is taranca
la 25.01.2013, 15:10
eu cred ca v-ati vorbit sa ma terminati de viata,numai bunaciuni din astea )
la 25.01.2013, 15:12
la 25.01.2013, 15:13
numa' bunătăţuri aţi pus azi
ps. în frunte cu mine

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking