Cartofi taranesti cu carnita

Postat de Trombotik in Porc
3 Oct 2012 | 3764 vizualizari
Cartofi taranesti cu carnita

E prima oara cand postez pe acest site si sper ca retetele pe care le voi pune sa va fie folositoare :D

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc(afumata sau neafumata)
  • 1 kg cartofi
  • o ceapa potrivita
  • ulei
  • usturoi
  • boia dulce
  • sare

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins in care se picura putina apa. Cand este incins se adauga carnea de porc tocata cubulete potrivite si se amesteca. Dupa cateva minute in care se inabuse carnea, se adauga ceapa tocata marunt si putina boia dulce. Eu adaug boia pentru dulceata si sa ii dea putina culoare. Se pune cam o lingurita de boia dulce. Se lasa putin la inabusit si apoi se adauga cartofii tocati cubulete si se acopera cu apa. Se lasa la fiert pana cand sunt facuti cartofii si incep sa se sfarame. Se adauga usturoi pisat si sare,dupa gust.

Daca se doreste se poate adauga putin patrunjel tocat marunt.Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carnita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Reteta delicioasa de rasol la cuptor, cu cartofi

Postat de oanapl

Reteta delicioasa de rasol la cuptor, cu cartofi

Iata cum se prepara Reteta delicioasa de rasol la cuptor, cu cartofi: Se pune ciolanul la fiert in apă cu sare si piper. Se pot adăuga și 2-3 foi de dafin. Se adaugă legumele curățate și...

Citeste continuarea

Varza cu ciolan la cuptor

Postat de timea

Varza cu ciolan la cuptor

Punem apa la fiert intr-un vas mai mare in care adaugam putina sare. Cand fierbe apa punem ciolanul si lasam sa fiarba pana se inmoaie (aprox 45-60 min). In acest timp ne ocupam de varza. Taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.10.2012, 15:46
la 03.10.2012, 15:48
la 03.10.2012, 16:20
foarte buna. Bine ai venit!
la 03.10.2012, 16:30
Multumesc
la 03.10.2012, 16:36

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking