Cartofi umpluti cu telemea, la cuptor

Postat de RODIMUR in Mancaruri de legume
18 Ian 2019 | 4509 vizualizari

De mult timp voiam să fac niște cartofi umpluți la cuptor și aveam diferite variante de umpluturi, dar astăzi m-am decis să-i umplu cu telemea de vaci, pentru că asta aveam în frigider. Cred că sunt la fel de buni cu brânză de burduf, dar ceea ce i-a făcut mai buni și mai aspectuoși decât am mai văzut, a fost nu doar smântâna adăugată în compoziție, cât mai ales cașcavalul cu care i-am decorat minimal. Din 3-4 ingrediente se poate prepara un meniu frugal, sau o garnitură de excepție, lângă o friptură. N-am preparat decât 5 cartofi, pentru consum imediat, pentru că așa sunt buni, proaspăt scoși din cuptor...

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 18.01.2019, 19:46
Așa este, Ancutsa... Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 18.01.2019, 21:24
chiar buni si frumosi
la 18.01.2019, 21:39
Daaa... Mulțumesc frumos, Cătălina!
la 18.01.2019, 23:52
la 19.01.2019, 00:35
Mulțumesc, Mimi!
la 20.01.2019, 11:19
Foarte gustoși!
la 20.01.2019, 13:18
Într-adevăr, Kytz...Muițumesc frumos!
la 25.01.2019, 09:49
Buni!
la 25.01.2019, 10:16
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking