Castraveti in otet bulgaresti
Postat de Bunica in Muraturi 23 Iul 2009 | 181972 vizualizari
Fac acesti castraveti pentru ca ies dulci-acrisori.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (68)
la 31.08.2010, 19:46
![](/templates/default/images/smiley/aplauze.gif)
la 02.09.2010, 19:37
cu toata placerea , medi
, facem shimb o afina pentru un peste
.......e ce zici.....sunt bun negociator
la 02.09.2010, 21:11
Daaaaaaaaaa..............mai stiu eu pe cineva care negociaza ca si tine
......stii ceva ?........am vazut zilele trecute la tine o reteta cu sardine si nici nu stii ce pofta mi-ai facut.......asa ca ieri am fost si am cumparat sardine..........zilele astea le fac , asa ca eu vin cu sardinele si tu cu afina(ta)
................
la 03.09.2010, 20:57
de acord
la 03.09.2010, 22:10
o sa ma inspir si eu din reteta ta daca mi dai voie.te pup.
la 04.09.2010, 19:31
Hallo, am o intrebare:
Eu aici in Germania nu am boabe de mustar, e neaparat necesar?
Reteta asta, se poate folosi si pentru varza amurata?
Mersi.
la 06.09.2010, 19:36
reteta mea spal castravetii ai oparesc cu apa fierbinte le las pina sa raceste apa le asez in borcane pun condimente boabe de piper,mustar foi de dafin hrean rondele de ceapa si morcov, si pergatesc o zeama dupa gust dulceag nu imi plac sa fie acrii si pun zeama la fiert cind e fierbinte atunci pun pe castravetii din borcan pun o aspirina capacul si o asez in patura si o las pina a doua zi spor la treaba va pup
la 06.09.2010, 20:48
Dorothea,castravetii se pot pune si fara boabe de mustar. Pentru varza murata este o alta reteta postata de mine. Vezi la muraturi.
la 06.09.2010, 20:54
elisabeth, eu nu folosesc niciun conservant la pregatirile pentru iarna
la 07.09.2010, 19:55
cu mare placere, onuta
la 18.09.2010, 12:28
Bunica azi pun cateva borcanele si reteta asta ![](/templates/default/images/smiley/imbratisare.gif)
la 19.02.2011, 22:34
la 08.05.2011, 12:51
la 18.07.2011, 23:55
reteta dupa care -i pun si eu!!!
COMENTEAZA