Castraveti la otet

Postat de mihaelab in Muraturi
19 Iul 2011 | 4428 vizualizari
Castraveti la otet

Ingrediente

  • castraveti
  • 1kg otet
  • 2kg apa
  • 3linguri sare
  • 3linguri zahar
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • flori de marar
  • morcov
  • ceapa
  • seminte de mustar

Mod de preparare

Castravetii i-am spalat bine si i-am asezat in borcan impreuna cu piperul,samanta de mustar,foile de dafin,florile de marar,ceapa curatata si taiata si morcovul si el de asemeni curatat spalat si taiat fasii.

Otetul,apa ,zaharul si sarea le-am amestecat intr-o oala,iar cand sarea si zaharul au fost topite am pus in borcanul cu castraveti.Am pus capacul borcanului apoi am pus intr-o oala cu apa la sterilizat.Cand s-a umflat capacul am stins focul si am scos borcanul acoperindul bine cu o patura pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti la otet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Salată de vară - Rețeta savuroasă și răcoritoare

Postat de Bucataras

Salată de vară - Rețeta savuroasă și răcoritoare

Cum se prepară Salată de vară - Rețeta savuroasă și răcoritoare: Taie cuburi potrivite vânăta și dovlecelul și rumenește-le pe toate partile, într-o tigaie cu ulei de...

Citeste continuarea

Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi

Postat de panacris

Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi

Într-un vas special pentru paste sau o oală mai înaltă se pune la fiert cca. 2000 ml apă rece cu sarea de mare. Când apa clocotește se adaugă pastele și se lasă la fiert...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2011, 14:46
buni buni
la 19.07.2011, 14:58
Ptr consumul curent , sau deja ptr iarna ?
la 19.07.2011, 15:01
multumesc Vladimir
la 19.07.2011, 15:02
Pt iarna Diana,de fapt pe astia ii dau mamei in italia,pun peste vreo 2 zile si pt mine
la 19.07.2011, 15:31
Mihaela super ti-au iesit

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking