Ingrediente
Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post
- Pentru o tava de 23x23cm:
- 1 cana de zahar
- 1 cana de apa
- 1/2 cana de ulei
- 2 cani de faina
- 2 linguri cu varf de cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 fiola esenta de rom
Mod de preparare
Preparare Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post
Amestecam intr-un bol zaharul, apa, uleiul si esenta de rom.
In alt bol amestecam faina, praful de copt si cacaua.
Turnam treptat amestecul de faina peste compozitia lichida si mixam usor pana la incorporare.
Tapetam tava cu hartie de copt si turnam compozitia.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox. 40-45 de minute, la foc potrivit. Verificam cu o scobitoare daca este gata, apoi scoatem tava din cuptor si lasam negresa la racit.
Dupa ce s-a racit complet o portionam si o servim.
Se mai poate servi si cu gem/dulceata. E foarte buna si simpla si cu gem.
Daca nu tii post, poti incerca Desert prajitura negresa iar daca nu esti fan ciocolata, probabil asta va fi pe placul tau Desert prajitura cu orice fel de fructe
Daca nu vrei prajituri, fa o inghetata buna - Inghetata de vanilie cu zmeura
Va doresc Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|