Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

Postat de mihaelar63 in Porc
10 Ian 2022 | 446 vizualizari
Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor

 Acum in sezon rece preparam la cuptor. Ce este mai placut decat sa miroase imbietor la ora mesei?

Ingrediente

  • 6 felii generose de ceafa de porc -si cu os unele [900 gr]
  • 6 linguri rosii pasate proaspete/sau ketchup/ pasta rosii
  • 6 linguri faina alba
  • piper negru macinat
  • 1 lingura cu varf maghiran uscat si maruntit
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

  1.  Feliile de carne se sareaza si se pipereaza .
  2. Ungeti feliile de ceafa cu rosii pasate proaspete  pe ambele parti.
  3. Puteti inlocui rosiile pasate proaspete cu ketchup sau cu pasta de rosii.
  4. Presarati pe ambele parti ale carnii , maghiranul maruntit.
  5. Treceti feliile de carne prin faina alba si le puneti la prajit in ulei incins .
  6. Se prajesc usor pe ambele parti cate 3-4 minute .
  7. Dupa aceasta se transfera bucatile de ceafa in tava si8 se dau la cuptor 20 minute la 220 grade .
  8. Obtineti o ceafa foarte frageda in interior si crocanta in exterior .
  9. Serviti ceafa cu maghiran alaturi de garnitura si salata preferata .
  10.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu maghiran, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Retete similare

Ceafa de porc cu cartofi si porumb la cuptor

Postat de Oana

Ceafa de porc cu cartofi si porumb la cuptor

Condimenteaza carnea cu sare si piper si condimentele de porc Delikat. Maseaza bine pe toate partile. Pune ulei intr-o tigaie, lasa la incins, apoi pune carnea si rumeneste-o pe ambele parti....

Citeste continuarea

Ceafa de porc la tava

Postat de aliliana

Ceafa de porc la tava

Ceafa se spala, se portioneaza. Se condimenteaza cu condimentele prezentate mai sus, sare, piper, se freaca cu ulei, se pune in tava. Se stropeste cu ulei si se completeaza cu vin. Se pune la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2022, 17:41
Super!
la 10.01.2022, 18:13
Ce bunatate! Cu siguranta se pot pregati direct si la cuptor!
la 10.01.2022, 18:20
la 10.01.2022, 18:30
Foarte buna!
la 10.01.2022, 18:35
Rocsi , Vor fi mult mai fragede daca le prajesti usor , date prin faina !!! Se pastreaza suculenta in interior si nu ies uscate

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking