Ceafa de porc la tava

Postat de aliliana in Porc
9 Mai 2013 | 3172 vizualizari
Ceafa de porc la tava

Ingrediente

  • 1500 g ceafa de porc fara os
  • o legatura de usturoi verde
  • condimente: chimen, maghiran, menta, piper
  • sare dupa gust
  • 20 ml ulei
  • vin rosu 200 ml
  • o legatura de marar verde

Mod de preparare

Ceafa se spala, se portioneaza. Se condimenteaza cu condimentele prezentate mai sus, sare, piper, se freaca cu ulei, se pune in tava. Se stropeste cu ulei si se completeaza cu vin. Se pune la cuptor pentru 40-45 minute la foc potrivit. 

Se intoarce la jumatatea timpului de preparare.

Se serveste cu salata verde cu branza de capra, oaie, ou si parmezan. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ceafa de porc ca la Cluj

Postat de mihaelar63

Ceafa de porc ca la Cluj

 Ceafa de porc se feliaza in bucati grosute . Condimentati carnea cu boiadulce , cea afumata , cimbrisor , piper , pasta de ardei si sare . Masati carnea si o lasati la...

Citeste continuarea

Friptura de Craciun la tava

Postat de MotanLaOale

Friptura de Craciun la tava

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm. Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc. Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti. Se toarna apa in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2013, 19:56
la 09.05.2013, 20:03
place!!
la 09.05.2013, 20:23
.
la 09.05.2013, 20:23
ceafa am mancat si noi astazi,bine arata
la 09.05.2013, 20:28
Sunt satula ,deci ma fac ca nu vad...

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking