Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti

Postat de kamy in Porc
15 Sep 2011 | 12841 vizualizari
Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti

Ingrediente

  • 4 bucati ceafa porc
  • 1 ceapa
  • ulei
  • otet balsamic
  • sare,piper
  • cimbru,rozmarin
  • o capatana de usturoi
  • 1 galbenus
  • 2 ling.ulei
  • 5-6 ling.smantana
  • 1 lg.mustar dulce
  • 3 castraveti
  • 1/2 lg.otet
  • marar
  • cartofi

Mod de preparare

    Ceafa de porc se sareaza,se pipereaza,picuram putin ulei.otet balsamic pe fiecare felie,cimbru,rozmarin,le masam bine,le punem intr-o punga pentru friptura presaram ceapa si le dam la rece,cel putin 1 ora(eu le-am lasat dimineata pana la pranz)

   Punem punga intr-o tava,gaurim punga cu o scobitoare si o bagam in cuptorul incins,25-30 min,la foc mic(timpul depinde de cuptorul fiecareia)

Sos de usturoi cu castraveti:In vasul blenderului vertical,punem usturoiul curatat,otetul,mustarul,sare,ulei si mixam bine,adaugam smantana si mai mixam pana se ingroasa,adaugam castravetele ras(pe razatoarea cu ochiuri mici)si stors bine,mararul,amestecam cu o ling,gustam si mai adaugam sare daca-i nevoie.

  Noi am servit ceafa, alaturi de cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc,marinata,la punga,cartofi pai si sos de usturoi cu castraveti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Carne de porc cu sos de branza

Postat de caroline

Carne de porc cu sos de branza

Punem o tigaie antiaderenta la foc iute. Punem putin ulei si asezam feliile de carne. Presaram sare si piper. Intoarcem carnea pe ambele parti pana capata culoare dupa care adaugam putina apa...

Citeste continuarea

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Postat de panacris

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Pulpa de porc se fasonează ca să iasă un dreptunghi, ce se poate rula, apoi se asezonează de sare, piper și se pune la rece, cca. 15 minute. Între timp se curăță prazul, ciupercile,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2011, 21:41
imi place si ma servesc prietena scumpa
la 15.09.2011, 21:43
eram sigura ca portia asta generoasa la tine o gasesc
la 15.09.2011, 21:53
cris....cu mare drag iubita
la 15.09.2011, 21:53
dia...numai noi mancam asa multa carne?
la 15.09.2011, 21:53
Woauuuu, da ce bine arata

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking