Ceapa umpluta

Postat de miha in Pui
11 Aug 2010 | 4254 vizualizari
Ceapa umpluta

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 1 cana suc de rosii
  • sare
  • busuioc si cimbru
  • 50 g mozzarella

Mod de preparare

Ceapa se curata, apoi cu ajutorul unei lingurite scobim mijlocul, pana raman 2 straturi. Cu un cutit bine ascutit se cresteaza marginile. Asta e pentru cine are timp sa se joace. :))

Pieptul de pui se taie cubulete. Miezul de la ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga cubuletele de carne, rosiile curatate de pielite si pasate, apoi sucul de rosii. Se sareaza dupa gust si se asezoneaza cu cimbru si busuioc.

Se fierbe pana scade toata zeama, apoi se da deoparte si se lasa sa se racoreasca putin. Se umplu cepele cu cubuletele de carne si se acopera cu mozzarella rasa pe razatoarea cu ochiuri mari.

Vasul termorezistent uns cu putin ulei, in care am pus cepele se da la cuptor la foc mediu pana se topeste si se rumeneste stratul de mozzarella.

Se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi

Postat de panacris

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi

Pieptul de pui se curăță, taie fâșii, apoi se condimentează de sare, piper, boia, ulei de măsline și se prăjește la foc iute, cât să se rumenească, apoi se lasă la răcit....

Citeste continuarea

Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza

Postat de Oana

Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza

Incepe mai intai cu aluatul, pentru ca va trebui lasat la dospit. Mai intai pune zaharul peste drojdie si freaca bine pana amestecul devine lichid. Dilueaza cu putina apa calduta si toarn-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2010, 00:14
Cred ca lumea doarme,asa ca eu am venit la masa
la 11.08.2010, 07:13
ahaaaa,3 ca-i era pofta lu'miha))))nu c-ar manca zmeurel sau atomicii))).
la 11.08.2010, 07:47
gaby...atomicii? f tare denumirea celor mici ....banuiesc... miha....cepele arata extraordinar, imi place cum le-ai taiat..... nu am papat niciodata asa ceva....
la 11.08.2010, 07:59
ce super arata! deci miha are timp sa se joace miha m-ai convins sa fac sie u dar numai dupa ce imi recuperez aparatul ca vreau sa surprind momentul de joaca5f
la 11.08.2010, 08:28
un deliciu ! felicitari!!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking