Champignons cu maioneza si usturoi

Postat de RODIMUR in Salate
19 Iul 2017 | 3667 vizualizari

Un aperitiv special, cu un gust foarte bun, care pe vremea comunismului se făcea cu ciupercuțe chinezești din cutii, pe care le procuram cu greu. Acum nu ne mai interesează cutiile cu ciupercuțe, pentru că găsim în supermarketuri champignons proaspete și regăsim gustul plăcut de odinioară. Suntem, asemenea lui Marcel Proust, în căutarea timpului pierdut...

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 19.07.2017, 23:18
Mulțumesc frumos, Loredana!
la 20.07.2017, 10:02
Asa este Rodica , ne amintim de preparate gustoase si simple . Cu ciuperci proaspete acest aperitiv este foarte apreciat
la 20.07.2017, 11:03
Mulțumesc, Mihaela! Mă tot gândesc la fel de fel de preparate pe care le făceam în tinerețe și care nu știu dacă sunt cunoscute acum...
la 21.07.2017, 11:53
N-am mâncat cu champinion....dar îți recomand cu încredere să prepari această rețetă cu ghebe de ale noastre (fierte în apă sărată, scurse foarte bine, date prin mașina de tocat și amestecate cu maioneză)! Ai să mă pomenești....și n-ai să mai vrei cu champinion !
la 21.07.2017, 12:21
Te cred, Kytz, că sunt bune ghebele cu maioneză... De fapt, toate ciupercuțele pot fi preparate astfel. Eu folosesc adeseori champignons, pentru că nu prea am curaj să cumpăr ghebe. Nu știu dacă toți cei care le vând, le cunosc bine...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking