Champignons cu maioneza si usturoi

Postat de RODIMUR in Salate
19 Iul 2017 | 3704 vizualizari

Un aperitiv special, cu un gust foarte bun, care pe vremea comunismului se făcea cu ciupercuțe chinezești din cutii, pe care le procuram cu greu. Acum nu ne mai interesează cutiile cu ciupercuțe, pentru că găsim în supermarketuri champignons proaspete și regăsim gustul plăcut de odinioară. Suntem, asemenea lui Marcel Proust, în căutarea timpului pierdut...

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 19.07.2017, 00:54
la 19.07.2017, 00:57
la 19.07.2017, 06:49
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 19.07.2017, 06:50
Îți mulțumesc frumos, Motănel!
la 19.07.2017, 08:25
la 19.07.2017, 08:39
Mulțumesc, Xandrine!
la 19.07.2017, 08:47
Oooo...de cand nu am mai mancat!
la 19.07.2017, 08:50
foarte bun , nu am facut de ceva vreme
la 19.07.2017, 09:31
Madi, ne mai amintim mâncărurile de odinioară...
la 19.07.2017, 09:32
Te cred, Anca! Am cam uitat cu toții de astfel de aperitiv...
la 19.07.2017, 15:58
la 19.07.2017, 16:03
Mulțumesc, Caroline!
la 19.07.2017, 19:38
la 19.07.2017, 21:34
Mulțumesc frumos, Rocsi!
la 19.07.2017, 22:33
Buni

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking