Chapati cu fasole crocanta si dressing de coriandru

Postat de Satisfyyourcravings in Sandvisuri
26 Apr 2016 | 1968 vizualizari
Chapati cu fasole crocanta si dressing de coriandru

Ingrediente

  • 200 grame fasole bruna (kidney beans) din conserva
  • paprika afumata
  • 4 linguri iaurt degresat
  • 15 grame coriandru proaspat
  • 2 lime
  • 1 morcov mic
  • cateva rosii cherry
  • 1/4 varza alba
  • 2 chapati (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/chapati-lipii-indiene-77313.html)
  • 20 grame branza Feta

Mod de preparare

Se scurge fasolea si se amesteca cu sare si paprika. 

Se incalzeste o tigaie la foc mare si se aseaza fasolea intr-un singur strat. Se lasa 10 minute, pana devin crocanta. Se transfera pe o farfurie. 

Se amesteca iaurtul cu 1/2 din frunzele de coriandru si toate tulinile, sucul de la 1 lime, sare si piper cu ajutorul unui blender. 

Se taie morcovul si varza julienne, iar rosiile in jumatati. Se amesteca bine.

Se incalzesc chapati cate 1 minut pe fiecare parte si se umplu cu salata obtinuta anterior, fasolea, frunze de coriandru, branza Feta si suc de lime. 

Se stropesc cu dressing si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chapati cu fasole crocanta si dressing de coriandru" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Burger cu avocado si ou

Postat de CameliaComan

Burger cu avocado si ou

Curatam ardeiul, ceapa si catravetele. Spalam toate legumele.  Taiem ceapa si catravetele in rondele, ardeiul si rosiile in feliute potrivite. Taiem avocado pe jumatate, iar apoi il...

Citeste continuarea

Chifle umplute

Postat de caroline

Chifle umplute

Chiflele se scobesc usor ( facand atentie sa nu le rupem ) . Intr-un bol punem tonul cu tot cu uleiul de masline din conserva, porumbul dulce bine scurs de lichid si maslinele negre ( fara...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2016, 14:49
la 26.04.2016, 15:14
Sigur este deliciosss!!!
la 26.04.2016, 15:29
la 26.04.2016, 15:30
la 26.04.2016, 16:44

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking