Ingrediente
- 2 pahare(cani) de lapte
- 1 1/2 pahar de zahar
- 2 oua
- coaja de lamaie,vanilie
- 1 praf de copt
- 12 linguri de ulei
- 4 pahare cu faina(ca sa iasa un aluat ca smantana)
- 1 praf de sare
- 1/2 pahar miez de nuca
- 1-2 linguri cacao
Mod de preparare
Frecam ouale cu zaharul,praful de sare si uleiul,apoi adaugam laptele,aromele,praful de copt si faina.
Amestecam bine si din compozitia obtinuta punem in tavi unse si tapetate cu faina sau hartie pt cuptor.
Punem in fiecare tava cat de cat egal si oprim putina compozitie pe care o vom amesteca cu cacao.
Dupa ce punem compozitia alba in tavi punem deasupra miez de nuca si apoi punem compozitie cu cacao.
Dam la cuptorul preancalzit la 180° pana trece testul cu scobitoarea.
Cand e gata il scoatem din tavi si presaram zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|