Chec aperitiv

Postat de ionix in Aperitive / Garnituri
5 Dec 2009 | 8699 vizualizari

reteta este dupa reteta postata de bucatarasul Dragos, putin schimbata...

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 05.12.2009, 17:27
la 05.12.2009, 17:48
ceva de genul asta vreau sa incerc eu de craciun (sau rev)
la 05.12.2009, 18:06
Crisad, sa stii ca are un gust foarte foarte bun... merita... si eu cred c-o sa mai repet figura de Sf. Ioan...
la 05.12.2009, 18:14
la 05.12.2009, 18:20
Mersic Brie..
la 05.12.2009, 19:19
si eu il fac atunci cand am ocazia..mai mult la mese festive si e tare bun...
la 05.12.2009, 23:25
o idee foarte buna pt revelion , am sa iti fur retea, dar sa sti ca am sa iti fac reclama
la 05.12.2009, 23:56
arata foarte bine si cred ca este un aperitiv foarte potrivit pentru sarbatori, o sa il fac si eu!
la 06.12.2009, 09:14
astept sa-mi spuneti daca v-a placut... eu cred ca merge sa pui si alte chestii, gen ciuperci sau chiar piept de pui fiert...
la 07.12.2009, 22:12
fain aperitivul asta , ,eu il fac cu ciuperci si putin modificat dar cand am sa am ocazia tzac pac ii fac si doua trei poze
la 18.12.2009, 20:19
ei ma bucur ca ti-a placut reteta e foarte buna si o recomand tuturor eu cand am facut-o prima data mi-am dorit sa o fac si a doua oara! bravo ionix
la 18.12.2009, 21:11
sper ca data viitoare sa-mi iasa mai bine... nu stiu unde am gresit ca mi-a iesit un pic umflat si apoi s-a dezumflat ... dar la gust de exceptie sincer... sarut-mana mult pt reteta de abia astept sa fac Mamaliguta Colosseum... fiind iarna merge acum
la 18.12.2009, 21:54
succes sunt sigur ca o sa iti placa mamaliguta nu uita sa faci niste poze
la 18.12.2009, 21:59
maine o fac ... sotul meu a decis ... i-am aratat poza si a zis maine maine
ah, ne intrebam cum ai facut mamaliguta?? intr-o forma ceva sau ai facut in ceaun si ai modelat-o cu mana dupa??? oh, si-o sa fac poze cu siguranta, asta daca nu-mi iese aiurea
la 18.12.2009, 22:13
Deci mamaliguta se face normal in ceaun iar apoi o rastorni intr-un castron mare(uns in prealabil cu ulei pe margini) in mijlocul caruia a fost pus cu gura in jos un castron (bol de supa) cu ulei . daca e de inox castronul mare avantaju e ca nu se raceste mamaliga pana faci/prepari carnea cu ciupercile. Se pune o farfurie mare intinsa ca de tort cu gura in jos deasupra castronului mare cu mamaliga care apoi se va rasturna rezultand o forma stil Colosseum iar la mijloc se va pune carnea cu ciuperciile...Succes!
P.S. Se poate servi cu vin alaturi de sot in cazul tau.( se poate spune ca vinul face parte din reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking