Ingrediente
-
- 5 oua
- 5 linguri de smantana
- 5 linguri de faina
- 300 de grame de sunca sau salam
- 2 ardei grasi rosii;
- 1 ardei verde
- 1 gogosar
- 3 cepe de apa
- 2 legaturi de patrunjel
- o legatura de marar
- sare, piper
Mod de preparare
Intr-un bol se pun cele 5 oua si se bat bine. Se adauga treptat faina, pentru a nu face cocoloase, si smantana amestecand bine pentru a se omogeniza. Se adauga salamul taiat cubulete, ardeii taiati cubulete, gogosarul taiat cubulete, ceapa taiata cubulete, mararul si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca bine si se pune sare si piper, dupa gust.
Intr-o tava de chec se aseaza hartie de copt si se pune compozitia.
Mie mi-au iesit doua checuri.
Se da la foc mediu circa 45-60 min, depinde de cuptor. Se scoate pe un prosop de bumbac.
Va sfatuiesc sa asteptati sa se raceasca pentru a se taia mai bine.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|