Ingrediente
- 4-5 oua
- 3-4 linguri de unt(topit) sau ulei
- 100g faina
- 1 praf de copt
- sare
- 250g salam,parizer,sunca,bacon(cu siguranta aveti prin frigider ramase)
- 1 cutie de masline negre fara samburi
- 1 ardei mic rosu
- 1 ardei mic verde
- putin patrunjel verde tocat
- 100 -150g cascaval ras
Mod de preparare
Se amesteca 4 oua cu untul topit si racit,faina ,sarea si praful de copt
Se taie cubulete mici si marunte salamul,sunca,maslinele,ardeiul,patrunjelul
Se amesteca toate taiate cu compozitia din faina
se pun in tavi de cozonac unse in prealbil cu puitn ulei si eu pun o folie de aluminiu(se scoate mai usor din tava)
se coace la 180 grade aproximativ 45-50 minute
dupa ce s-a copt se lasa sa se racesca putin in tava si apoi se scoate altfel se poate rupe.
Dupa ce s-a racit se taie felii-un aperitiv grozav de bun
din pacate nu am poza numai cu platoul de aperitiv,dar o sa pun cu tot cum era pe masa
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|