Chec aperitiv

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
31 Mai 2010 | 4600 vizualizari
Chec aperitiv

M-am inspirat de la retetele de pe bucataras.

Ingrediente

  • 5 oua
  • 4 linguri smantana
  • 7-8 linguri faina
  • 1 ardei rosu
  • 10 felii de pastrama
  • 1 ardei galben
  • o mana de masline
  • patrunjel verde
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Ouale se bat spuma.

peste se pune smantana ,apoi faina in ploaie.

lasam acest aluat deoparte.

ardeiul rosu si galben il curatam de seminte,il spalam si il taiem cubulete.

pastrama se taie tot cuburi.

maslinele li se scot samburii si se taie felii.

patrunjelul se spala,se indeparteaza cozile si se toaca foarte marunt.

toate acestea se pun in ligheanul cu aluat.

peste se pune putin piper si vegeta.

acestea se amesteca bine toate.

se ia o tava de chec,se unge cuputina margarina.

se pune hartie de copt si se toarna compozitia in tava.

se da in cuptorul incins circa 60-70min.

cand e gata se scoate,se lasa sa se raceasca si se serveste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de chec aperitiv

Postat de privatelaura

Reteta de chec aperitiv

Iata cum se prepara reteta de chec aperitiv: Mai intai, se pregatesc ingredientele uscate. Se cantareste faina. Casul, salamul si ardeiul spalat se taie cubulete potrivite.  Intr-un vas...

Citeste continuarea

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

Postat de panacris

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

Ouăle se amestecă energic cu făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă. Somonul afumat se mărunțește. Ceapa verde se curăță și taie rondele. Ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2010, 11:31
un aperitiv de asta vreau sa fac si eu de ceva vreme dar nu mai reusesc,era programat pt sambata dar nu am mai apucat sa fac
la 31.05.2010, 19:13
sa incerci ela k e foarte bun
la 01.06.2010, 01:32
si eu mai faceam dr uite ca chiar demult nu am mai facut ,super sefu rocsi si 5 furcu arata bine
la 01.06.2010, 09:45
arata tare bine
la 01.06.2010, 10:51
mersi nadina de furculiete mai am cateva feliute asa k te poftesc...la fel pusikmea te poftesc la o feliuta

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking