Chec aperitiv cu ciuperci

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
17 Mar 2011 | 17934 vizualizari
Chec aperitiv cu ciuperci

Inspirat de rulada DIACONTA a iesit ceva bun bun.

Ingrediente

  • 1 cutie ciuperci
  • 300g parizer
  • 100g costita
  • 300g cascaval
  • 3 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • marar
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit cu ciupercile taiate marunt.

Dupa ce se inmoaie putin se pune si ardeiul taiat marunt, parizerul si costita taiate cubulete, vegeta, boia, sare, piper si se mai caleste putin. La final se pune mararul si se lasa la racit.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga galbenusurile si smantana si se bate bine.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu lingura de jos in sus.

Se adauga si ciupercile cu parizerul si costita racite si cascavalul si se amesteca bine.

Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preancalzit la 200 grade C pana se rumeneste putin. (30-40 minute)

Se scoate si se rade cascaval deasupra si se mai introduce 10 minute in cuptor pana se rumeneste cascavalul.

Se scoate din tava dupa ce se raceste complet.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec cu pui si ciuperci

Postat de panacris

Aperitiv chec cu pui si ciuperci

Pieptul de pui se taie felii subțiri de cca. 1 cm grosime, apoi se pun într-un castron, se condimentează cu mirodeniile, apoi se lasă la rece, la macerat cca. 30 de minute. Pieptul de...

Citeste continuarea

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Postat de panacris

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Prazul și ardeiul se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline, asezonat cu sare și piper proaspăt măcinat, neacoperit, la foc iute cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2011, 12:28
arata bine
la 17.03.2011, 12:36
Foarte bun!
la 17.03.2011, 13:22
foarte bun
la 17.03.2011, 13:26
fff buna
la 17.03.2011, 13:31

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking