Ingrediente
- 4oua
- 5-6 ciuperci proaspete
- o jum de ceapa rosie
- cateva jumari se slaninuta
- ca 3 felii de sunca proaspata
- 2 cremwursti
- 2 felii de parizer indian cu masline verzi
- 100 g mozzarella
- o jum ardei rosu
- sare, piper, boia, patrunjel verde
- 50 ml lapte
- 10 lg faina
- masline negre
- un praf de copt
Mod de preparare
am batut ouale cu sare ff bine cu mixerul pana s-au facut spuma, am adaugat laptele si praful de copt stins cu o lingurita de zeama de lamaie si faina cate o lg , fara sa ma opresc din mixat.
am pus la calit ceapa si ciupercile taiate felii cu o lingura de ulei, am mai adaugat putina apa si le-am lasat 10 min sa se patrunda putin.
am taiat cubulete sunca, slaninuta, mozzarella, ardeiul si parizerul indian.
am incorporat totul in compozitia de oua, am adaugat vreo 10-12 masline negre intregi, am mai adaugat putina sare si piper si patrunjelul taiat ....am uns o forma de chec si am tapetat cu pesmet, am turnat compozitia si am presarat deasupra boia dulce...am dat la cuptorul preincalzit la 180 pt cca 30-40 min...am scos din tava si am lasat sa se raceasca destul de mult inainte de a-l taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Rococo" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|