Chec aperitiv Rococo

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
17 Mar 2011 | 12385 vizualizari
Chec aperitiv Rococo

fiindca la mine nu prea se arunca mancarea....dimineata deschizand frigiderul...am dat d e o gramada de " resturi" care totusi nu erau de aruncat...sau nu ma lasa inima sa le arunc...le-am adunat si ...fiindca tot nu facusem inca chec aperitiv, mi-am zis sa le combin , sa vedem ce iese...am rasfoit cateva retete...si am luat pana la urma o parte din reteta epurashei si o parte din reteta lui medioto,,,si cu o parte de la mine...iacata-s si eu prezenta cu un chec aperitiv...cu de toate cele...de aia m-am gandit ca i-ar zice bine rococo....

Ingrediente

  • 4oua
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • o jum de ceapa rosie
  • cateva jumari se slaninuta
  • ca 3 felii de sunca proaspata
  • 2 cremwursti
  • 2 felii de parizer indian cu masline verzi
  • 100 g mozzarella
  • o jum ardei rosu
  • sare, piper, boia, patrunjel verde
  • 50 ml lapte
  • 10 lg faina
  • masline negre
  • un praf de copt

Mod de preparare

am batut ouale cu sare ff bine cu mixerul pana s-au facut spuma, am adaugat laptele si praful de copt stins cu o lingurita de zeama de lamaie si faina cate o lg , fara sa ma opresc din mixat.

am pus la calit ceapa si ciupercile taiate felii cu o lingura de ulei, am mai adaugat putina apa si le-am lasat 10 min sa se patrunda putin.

am taiat cubulete sunca, slaninuta, mozzarella, ardeiul si parizerul indian.

am incorporat totul in compozitia de oua, am adaugat vreo 10-12 masline negre intregi, am mai adaugat putina sare si piper si patrunjelul taiat ....am uns o forma de chec si am tapetat cu pesmet, am turnat compozitia si am presarat deasupra boia dulce...am dat la cuptorul preincalzit la 180 pt cca 30-40 min...am scos din tava si am lasat sa se raceasca destul de mult inainte de a-l taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Rococo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta dobrogeana

Postat de rocsi_1612

Placinta dobrogeana

Topiti untul pe baie de aburi. Intr-un bol puneti branza de vaci si casul dat pe razatoarea mare. Adaugati smantana, ouale si mixati bine. Presarati sare si piper. Mararul verde il tocati marunt,...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu branza si loboda

Postat de simona72

Chec aperitiv cu branza si loboda

Mixam albusurile cu sare pana obtinem o bezea tare. Adaugam treptat galbenusurile, apoi uleiul in fir subtire ca la maioneza. Iaurtul lasat la temperatura camerei il adaugam in 2-3 transe la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2011, 14:17
bucatareasa economa si inventiva
la 17.03.2011, 14:29
kamy draga...musai...timp de criza, ce sa faci?
la 17.03.2011, 14:31
asa e,e criza in toate ,toate se fac in fuga,asa repede trece timpul tare bine arata si eu fac asa ceva
la 17.03.2011, 14:32
ce bine arata trebuie neaparat sa incerc si eu
la 17.03.2011, 14:39
faina ai adaugato ultima ? Scuza-ma ca te intreb dar cum nu am facut niciodata nu as vrea sa gresesc

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking