Ingrediente
- 2 oua+1 albus de ou
- 250 g faina
- 3 linguri de smantana
- 1 plic de praf de copt
Umplutura:
- 1 conserva de ciuperci
- 1 ceapa mica alba
- 1 morcov
- sare
- ulei de masline
- sare/piper
Mod de preparare
Se pregateste umplutura:
Se tocata ceapa marunt,morcovul il taiem feliute subtiri sau cat mai marunt,se pun la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute se pun ciuperciile scurse de zeama si taiate cat mai marunt.Se calesc cam 3 minute adaugandu-se si condimentele.
Ouale se mixeaza bine,se adauga smantana si faina amestecata cu praf de copt si praful de sare.
Compozitia mea a iesit mai groasa asa ca nu am mai amestecat umplutura cu 2 linguri din compozitie.
Intr-o tava de unica folosinta,se pune aluatul,iar deasupra umplutura.(tava mea a fost cam micuta,ar trebui sa fie mai inalta)
Se da la cuptor pentru 35 minute la 200 grade,se testeaza cu o scobitoare daca este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
|