Chec aperitiv cu ciuperci

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
3 Ian 2015 | 3127 vizualizari
Chec aperitiv cu ciuperci

Reteta luata de la Panacris,tare buna,doar ca am uitat sa pun ulei(ca de obicei am uitat ceva) :)))

Ingrediente

  • 2 oua+1 albus de ou
  • 250 g faina
  • 3 linguri de smantana
  • 1 plic de praf de copt

Umplutura:

  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 morcov
  • sare
  • ulei de masline
  • sare/piper

Mod de preparare

Se pregateste umplutura:

Se tocata ceapa marunt,morcovul il taiem feliute subtiri sau cat mai marunt,se pun la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute se pun ciuperciile scurse de zeama si taiate cat mai marunt.Se calesc cam 3 minute adaugandu-se si condimentele.

Ouale se mixeaza bine,se adauga smantana si faina amestecata cu praf de copt si praful de sare.

Compozitia mea a iesit mai groasa asa ca nu am mai amestecat umplutura cu 2 linguri din compozitie.

Intr-o tava de unica folosinta,se pune aluatul,iar deasupra umplutura.(tava mea a fost cam micuta,ar trebui sa fie mai inalta)

Se da la cuptor pentru 35 minute la 200 grade,se testeaza cu o scobitoare daca este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec cu pui si ciuperci

Postat de panacris

Aperitiv chec cu pui si ciuperci

Pieptul de pui se taie felii subțiri de cca. 1 cm grosime, apoi se pun într-un castron, se condimentează cu mirodeniile, apoi se lasă la rece, la macerat cca. 30 de minute. Pieptul de...

Citeste continuarea

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Postat de panacris

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Prazul și ardeiul se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline, asezonat cu sare și piper proaspăt măcinat, neacoperit, la foc iute cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2015, 16:15
super!!!
la 03.01.2015, 16:18
anamaria
la 03.01.2015, 16:19
hiii de fain e!
la 03.01.2015, 16:20
ce fain arata!
la 03.01.2015, 16:22

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking