Ingrediente
- 1borcan cu ciuperci(420g)
- 1ceapa mica
- 3linguri ulei
- sare
- piper
- ALUAT:
- 3oua
- 12linguri iaurt
- 250g faina
- 1plic praf de copt
- 50ml ulei
- sare
Mod de preparare
Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu ciupercile feliate daca nu sunt iar la sfarsit se condimenteaza cu sare, piper si se lasa deoparte.
Se bat bine ouale cu un praf de sare, adaugand cate putin ulei, apoi iaurtul, se mixeaza bine totul si se adauga faina cu praful de copt, amestecand usor.
Se rastoarna in tava cu hartie de copt, deasupra se pun ciupercile pe mijloc si cu o lingura se preseaza in aluat (nu se amesteca); se lasa la cuptor la foc mic 40min iar dupa ce s-a racit se scoate, se feliaza si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|