Chec aperitiv cu ciuperci

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
3 Mai 2016 | 4242 vizualizari
Chec aperitiv cu ciuperci

Hristos a inviat dragii mei, lumina sa va intre in case, in suflete si sa va binecuvanteze! Cu toata dragostea, va recomand acest chec cu un gust senzational; cat am stat la copii in Franta le faceam in fiecare saptamana cate 2checuri si tot nu se saturau de el!! Merita incercat!

Ingrediente

  • 1borcan cu ciuperci(420g)
  • 1ceapa mica
  • 3linguri ulei
  • sare
  • piper
  • ALUAT:
  • 3oua
  • 12linguri iaurt
  • 250g faina
  • 1plic praf de copt
  • 50ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu ciupercile feliate daca nu sunt iar la sfarsit se condimenteaza cu sare, piper si se lasa deoparte.

Se bat bine ouale cu un praf de sare, adaugand cate putin ulei, apoi iaurtul, se mixeaza bine totul si se adauga faina cu praful de copt, amestecand usor.

Se rastoarna in tava cu hartie de copt, deasupra se pun ciupercile pe mijloc si cu o lingura se preseaza in aluat (nu se amesteca); se lasa la cuptor la foc mic 40min iar dupa ce s-a racit se scoate, se feliaza si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec cu pui si ciuperci

Postat de panacris

Aperitiv chec cu pui si ciuperci

Pieptul de pui se taie felii subțiri de cca. 1 cm grosime, apoi se pun într-un castron, se condimentează cu mirodeniile, apoi se lasă la rece, la macerat cca. 30 de minute. Pieptul de...

Citeste continuarea

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Postat de panacris

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Prazul și ardeiul se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline, asezonat cu sare și piper proaspăt măcinat, neacoperit, la foc iute cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2016, 13:33
delicios
la 03.05.2016, 13:35
foarte bun
la 03.05.2016, 13:41
Bun!
la 03.05.2016, 13:46
gustos chec
la 03.05.2016, 13:53

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking