Chec aperitiv cu piept de pui afumat si porumb

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
17 Iun 2016 | 5163 vizualizari
Chec aperitiv cu piept de pui afumat si porumb

Checul aperitiv l-am dus la picnicul bucatarasilor, nu prea s-a mancat prea mult, dar mie mi-a placut, a iesit super bun

Ingrediente

  • 6 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 praf de copt
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 felii de sunca
  • 1/2 piept de pui afumat
  • 2 linguri de porumb
  • 50 g cascaval delaco
  • sare/piper/ghimbir

Mod de preparare

Faina se amesteca cu praful de copt.

Ouale se mixeaza bine,se pune faina,condimentele si uleiul

Sunca si pieptul de pui se taie cuburi, ceapa verde se taie feliute, porumbul se scurge de zeama,iar cascavalul se da pe razatoarea mare.

Se amesteca toate ingredientele.

Intr-o tava de chec,punem hartie de copt si turnam compozitia.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.

Se lasa sa se raceasca dupa care se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu piept de pui afumat si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec aperitiv cu cabanos

Postat de rocsi_1612

Chec aperitiv cu cabanos

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete. Maslinele le taiem rondele. Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite. Luam cateva fire de marar verde, le spalam,...

Citeste continuarea

Placinta Suprema

Postat de Corina33

Placinta Suprema

Daca aveti spanac proaspat, se spala si se opareste in apa cu sare, apoi se scurge si se toaca. Daca aveti congelat, se pune la decongelat intr-un strecurator, sa se scurga de apa. Se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2016, 21:38
N-am facut niciodata chec aperitiv dar imi place ideea Trebuie testat!
la 17.06.2016, 22:07
pai de ce nu ai gustat?ia zi repede?????
la 17.06.2016, 22:13
bun bun
la 17.06.2016, 22:15
motan
la 17.06.2016, 22:19
a fost la picnic? La cate au fost crezi ca am vazut tot ce era pe acolo? )) Cred ca s-a epuizat rapid ca pana m-a luat pe mine pofta de gustat din toate si am trecut pe la majoritatea bunatatilor, nu mai era Data viitoare sa ma tragi de maneca sa ma duci direct la el ))

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking