Ingrediente
- - 4 oua
- - 4 lg faina
- - 1 praf sare
- - 1 praf copt
- - 1/2 kg carne tocata pui
- - 1 bucatica de cascaval
- - 1 gogosar
- - 1 ceapa rosie
- - 1 dovlecel
- - cateva masline fara samburi
- - oregano
- - cateva fire de marar proaspat
- - patrunjel verde
Mod de preparare
Intr-un castron, batem ouale cu putina sare, adaugam faina, praful de copt si amestecam sa se incorporeze.
Spalam si tocam legumele (pastram o bucatica de gogosar ), le adaugam peste ouale batute, adaugam cascavalul taiat cubulete, maslinele si amestecam bine. Adaugam oregano, patrunjel tocat si inca putin sare.
Adaugam apoi carnea tocata si amestecam sa se incorporeze bine.
Turnam compozitia intr-o tava de chec sau de cozonac (mai marisoara) prevazuta cu hartie de copt. Ornam cu felii de gogosar si marar verde tocat marunt marunt si coacem la foc mediu cam o ora. Cand este gata rumenit, scoatem si lasam la racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (43)
|