Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
19 Iul 2024 | 400 vizualizari
Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

Pregătește împreună cu Andra Mihail un chec aperitiv savuros cu această rețetă ușor de urmat. Ideal pentru aperitive sau gustări rapide. Pentru acest Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă, ai nevoie de următoarele ingrediente: ouă, făină, ardei, cașcaval, măsline, șuncă, mărar.        

Ingrediente

  • Ingrediente Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă
  • 7 ouă de găină
  • 280 gr făină de grâu
  • 150 gr șuncă presată
  • 100 gr cașcaval
  • 50 gr măsline fără sâmburi
  • 1 ardei gras
  • 2-3 fire ceapă verde
  • mărar proaspăt
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • un pliculeț praf de copt
  • sare

Mod de preparare

Cum se prepara Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă:

Sparge ouăle într-un castron, adaugă un praf de sare și mixează-le bine până își dublează volumul. Adaugă uleiul în compoziție și omogenizează.

Adaugă făina și praful de copt. Amestecă bine și lasă deoparte compoziția.

Taie mărunt ceapă verde, ardeiul gras, șunca, cașcavalul, măslinele și mărarul, apoi adaugă-le în compoziția de ouă și amestecă ușor.

Toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace checul la 180 grade C, timp de aproximativ 40 minute. 

După coacere, scoate checul și lasă-l să se răcească bine înainte de a-l tăia. Merge perfect alături de o sana sau un iaurt. 

Vezi si reteta de Chec aperitiv cu parizer sau varianta de Chec cu spanac, foarte gustos.

Iti recomandam si reteta de Chec aperitiv cu branza, sunca si masline.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Rulada din carne tocata cu spanac

Postat de Geanina87

Rulada din carne tocata cu spanac

Fierbem spanacul in apa cu sare,apoi il punem la scurs.Morcovii curatati si spalati ii punem intr-o alta cratita la fiert.Tocam ceapa marunt si o prajim in putin ulei de masline dupa care adaugam...

Citeste continuarea

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Postat de autodiag

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata. Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac. Se scobesc chiflele si se umplu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2024, 20:01
Foarte bun
la 20.07.2024, 23:29
Bun de pus pe masa!!!!
la 22.07.2024, 22:13
la 24.07.2024, 20:55
Imi place si mie sa fac checuri sarate, sunt grozav de bune si poti combina fel si fel de ingrediente!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking