Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute pana se topeste zaharul.
Adaugam apoi pe rand galbenusurile, uleiul si laptele mixand dupa fiecare.
La final incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula si amestecand usor sa nu se lase spuma.
Luam o tava mica de chec si o ungem cu unt si o tapetam cu putin zahar.
Turnam jumatate din compozitia pentru blat peste care punem cam 2 linguri de afine date prin faina.
Peste afine turnam restul de compozitie si deasupra presaram alte 2 linguri de afine (pe acestea nu le-am mai dat prin faina)
Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30-35 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
Pregatim sosul: punem zmeura in mixerul vertical timp de 10 secunde.
Punem piureul de zmeura intr-o sita si strecuram de samburi, apoi amestecam cu o lingura de zahar si punem pe foc pana se topeste zaharul.
Turnam apoi sosul obtinut peste prajitura.
Feliem si servim cu o cana de ceai sau cafea.
Sa aveti un weekend asa cum va doriti!