Chec cu ciocolata si mango

Postat de katty in Dulciuri
23 Ian 2017 | 4909 vizualizari
Chec cu ciocolata si mango

Ca la bucatarasi acasa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 4 oua
  • 250 gr faina
  • 2 linguri cacao neagra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 50 gr ciocolata rupta bucati
  • 1/2 mango descojit si taiat cubulete
  • zahar pudra ptr ornat

Mod de preparare

Mixam untul la temperatura camerei, apoi adaugam zaharul si mixam in continuare, pana capata o consistenta cremoasa. Adaugam pe rand, cate un ou, mixand in continuare. Adaugam zaharul vanilat, apoi cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt si cacao. Turnam amestecul intr-o forma de chec. Deasupra, presaram cubuletele de mango si ciocolata. Cu ajutorul unei linguri, apasam putin fructele si ciocolata. Dam forma la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pana trece proba scobitorii (aproximativ 50-60 minute). Scoatem checul si il lasam sa se raceasca 10 min in tava, apoi  pe un gratar. Dupa ce s-a racit, se presara deasupra zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata si mango" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti cu mac si lamaie

Postat de timea

Biscuiti cu mac si lamaie

Mixam intr-un bol untul moale impreuna cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam apoi treptat coaja si sucul de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. Dupa ce am incorporat cam trei...

Citeste continuarea

Desert cornete cu crema de vanilie

Postat de panacris

Desert cornete cu crema de vanilie

Foietajul se laasă la dezghețat lent, în frigider. Apoi se întinde pe masa de lucru și se taie fâșii de cca. 1 cm lățime, pe toată lungimea foii. Formele de conuri...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2017, 21:33
la 23.01.2017, 21:40
Delicios!
la 23.01.2017, 21:40
Bun, bun!
la 23.01.2017, 21:59
Ce aromat trebuie sa fie
la 23.01.2017, 22:05
excelent

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking