Ingrediente
- 50 grame Unt (la temperatura camerei)
- 230 grame Zahar
- 3 buc. Oua
- 5 ml Esenta de vanilie (o lingurita)
- 225 grame Faina de grau
- 1 plic Praf de copt
- 125 ml Lapte dulce
- 100 grame Coacaze negre
- 20 grame Zahar pudra pentru decorat
Mod de preparare
Freaca untul cu zaharul.
Incorporeaza galbenusurile pe rand, unul cate unul. Adauga si esenta.
Amesteca faina cu praful de copt si adauga in compozitie, alternand cu laptele.
Bate albusurile spuma si incorporeaza-le usor in compozitie.
Adauga si coacazele, amestecand foarte usor sa nu se zdrobeasca.
Pune totul intr-o tava de chec tapetata cu faina si da la cuptorul incins, la 180 grade, timp de 35 minute.
Verifica daca este bine copt, cu scobitoarea.
Taie felii si serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|