Chec cu dovleac (ludau) copt

Postat de alinutzika in Prajituri
20 Noi 2011 | 4825 vizualizari
Chec cu dovleac (ludau) copt

Pt cei care iubesc dovleacul, printre care ma numar si eu...:))

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 g piure dovleac copt
  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 70 gr unt topit
  • 100 ml lapte
  • 1 vanilie
  • 1 praf de copt
  • 1 varf sare
  • 100 g nuci prajite si maruntite putin.

Mod de preparare

Se coace dovleacul la cuptor, iar dupa ce e copt,  se scoate miezul si se mixeaza ca un piure.

Se amesteca bine toate ingredientele. Se pune compozitia  in tavile de chec si se presara deasupra nuca.

Se da la cuptor si se coace la foc mic aproximativ 50 de minute. Rece, se pudreaza cu zahar pudra si vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac (ludau) copt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu crema de vanilie si nuca caramelizata

Postat de rocsi_1612

Prajitura cu crema de vanilie si nuca caramelizata

Eu am pregatit prima data crema: Mixam galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Adaugam amidonul, putin lapte rece si semintele de la pastaia de vanilie. Restul de lapte il punem la fiert cu...

Citeste continuarea

Minitarte cu crema de capsuni, Miez de Lapte si frisca

Postat de Sidy

Minitarte cu crema de capsuni, Miez de Lapte si frisca

Cernem faina si o amestecam cu un praf de sare , apoi adaugam untul tinut la temperatura camerei si taiat felii, omogenizam pina obtinem niste firimituri. Adaugam oul si 1-2 linguri de apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2011, 17:36
Ce bine miroase , mi-a ajuns la mine aroma de dovleac si arata bine
la 20.11.2011, 17:37
Bei , eu chiar cred c-o fi bun , ca prea-l faceti toate
Si e si siliconat
la 20.11.2011, 18:08
la 20.11.2011, 18:31
bun,bun
la 20.11.2011, 18:47
sigur e bun, imi place

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking