Chec cu mere si nuca de cocos

Postat de mimmi in Prajituri
30 Oct 2012 | 2853 vizualizari
Chec cu mere si nuca de cocos

Ingrediente

  • 160 g faina alba,
  • 3 oua,
  • 180 g zahar,
  • 130 g unt,
  • 200 ml lapte,
  • 80 g nuca de cocos,
  • 3 mere,
  • 1 plic praf de copt,
  • un praf de sare,
  • scortisoara

Mod de preparare

Intr-un bol,amestecam laptele cu nuca de cocos. Frecam untul cu zaharul pana devine spumos. Adaugam peste crema de unt,ouale pe rand,mixand dupa fiecare. Adaugam si nuca de cocos si mixam usor. Adaugam treptat faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura. In ultima faza adaugam merele,spalate,curatate de coaja,taiate cubulete si date prin faina si scortisoara dupa gust. Ungem o forma cu putin unt, turnam compozitia de mai sus si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute, pana se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea. Se lasa checul la racit dupa care il putem taia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu mere si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tarta rustica cu mere si gem de mere

Postat de RuxyRux

Tarta rustica cu mere si gem de mere

Untul rece se taie felii si se lasa in vas pana se inmoaie. Se adauga oul bine amestecat cu lapte si smantana, zaharul ( facut pudra la masina), faina plus praful de copt stins cu zeama de lamaie,...

Citeste continuarea

Desert prajitura pufoasa cu cirese

Postat de Corina33

Desert prajitura pufoasa cu cirese

Se mixează ouăle cu zahărul până când acesta se topește, se adaugă uleiul și laptele, apoi făina și praful de copt stins cu putina zeamă de lămâie. Turnam aluatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2012, 21:10
la 30.10.2012, 21:10
la 30.10.2012, 21:13
la 30.10.2012, 21:30
la 30.10.2012, 21:38

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking