Chec cu sirop de mure si ciocolata

Postat de daniastefania in Prajituri
26 Feb 2015 | 2762 vizualizari
Chec cu sirop de mure si ciocolata

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 200 gr unt
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • 100 gr mure congelate
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

Se topeste untul si se lasa la racit. Murele se pun pe foc impreuna cu 50 gr zahar. Se lasa sa fiarba la foc mic 5 minute. Se blenduiesc si se trec prin sita, sa nu ramana seminte. Se pune din nou pe foc si se adauga ciocolata bucatele. Se amesteca bine sa se topesca ciocolata. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Intr-un vas amestecam faina cu zaharul ramas, bicarbonatul si praful de copt. In alt vas amestecam ouale, batute usor, cu laptele si untul racit. Turnam apoi lichidele pe are ingredientele uscate. Amestecam bine si turnam apoi compozitia, pastrand putin din ea, in forma unsa cu unt. Restul ramas se amesteca cu siropul de mure si ciocolata. Turnam amestecul in forma, peste compozitia anterioara. Se da la cuptor la foc mediu. Se face proba scobitorii. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu sirop de mure si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu afine si bezea

Postat de timea

Prajitura cu afine si bezea

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam 2-3 minute pana se topeste zaharul. Adaugam apoi pe rand galbenusurile, uleiul si laptele mixand dupa fiecare. La final...

Citeste continuarea

Guguluf cu pere si ciocolata

Postat de timea

Guguluf cu pere si ciocolata

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute pana se topeste zaharul. Adaugam apoi treptat galbenusurile amestecate cu praful de copt, uleiul si laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2015, 08:46
Delicios!
la 26.02.2015, 09:08
Multumesc mult!
la 26.02.2015, 19:56
la 26.02.2015, 22:00

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking