Chec de post cu aroma de zahar ars

Postat de katty in Prajituri
21 Oct 2014 | 7365 vizualizari
Chec de post cu aroma de zahar ars

Un chec de post aromat si gustos .

Ingrediente

  • 200 gr zahar
  • 250 ml apa
  • 1 ceasca ulei
  • 1 lingura cacao
  • 450 gr faina
  • stafide
  • fulgi de migdale
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie .

Mod de preparare

Punem 2 linguri de zahar intr-o craticioara pe foc pana capata o culoarea frumoasa , caramel . Stingem cu apa , punem restul de zahar si lasam sa fiarba pana zaharul se topeste . Turnam uleiul si faina amestecata cu cacaua in ploaie . Amestecam energic pana se omogenizeaza compozitia si dam craticioara jos . 
Adaugam stafidele si bicarbonatul . Amestecam si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu ulei sau margarina si faina .
Presaram migdalele si dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 35 de minute .
Putem inlocui stafidele cu orice alte fructe uscate sau nuci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post cu aroma de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tarta cu crema cu lapte de cocos, caju si zmeura

Postat de rocsi_1612

Desert tarta cu crema cu lapte de cocos, caju si zmeura

Crusta: Puneti caju in robot si il macinati. Intr-un bol taiati untul rece, oul, amestecati putin. Adaugati sarea, praful de copt, vanilie, apoi adaugati caju macinat si faina. Amestecati...

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de iaurt, capsuni si fructe tropicale

Postat de rocsi_1612

Prajitura cu crema de iaurt, capsuni si fructe tropicale

Blatul: Ciocolata o rupem bucatele. O topim pe baie de aburi si o lasam sa ajunga la temperatura camerei. Galbenusurile le mixam cu zaharul, apoi punem si uleiul. Adaugam ciocolata topita, mixam,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2014, 20:09
delicios
la 21.10.2014, 23:06
la 22.10.2014, 00:02
la 22.10.2014, 06:17
la 22.10.2014, 06:19

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking