Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata

Postat de GeorgianaGrigorescu in Dulciuri
5 Mar 2016 | 4333 vizualizari
Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata

Ingrediente

  • 320 g albusuri
  • 250 g zahar
  • 300 g faina
  • 8 linguri ulei
  • 250 g iaurt
  • un praf de copt
  • rulouri cu crema de ciocolata
  • vanilie
  • un praf de sare

Mod de preparare

Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a topit.Am adaugat treptat uleiul mixand in continuare.Am adaugat apoi iaurtul amestecand usor, treptat faina amestecata cu praful de copt si la final esenta de vanilie.

In fiecare tava am pus hartie de copt si 2 randuri de rulouri, apoi compozitie cat sa le acopere,apoi din nou 3 randuri de rulouri si din nou compozitie.Deasupra am aruncat bucatele de rulouri.

Am introdus tavile la cutor 40-45 de minute ,am verificat cu scobitoarea daca s-au copt.

Pe langa gustul foarte bun au si un aspect foarte frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert crema de portocale, la pahar

Postat de RODIMUR

Desert crema de portocale, la pahar

Portocala se spală bine cu apă caldă și bicarbonat de sodiu, se clătește cu apă rece și se șterge cu un prosop de hârtie. Se răzuiește coaja de la portocală, iar pulpa fructului...

Citeste continuarea

Desert biscuti spritati, cu cacao si glazurati cu ciocolata

Postat de RODIMUR

Desert biscuti spritati, cu cacao si glazurati cu ciocolata

Se mixează untura cu: zahărul tos, sarea, vanilia, ouăle, smântâna și esența de rom. Separat se amestecă făina cu praful de copt și cacaua, până ce se uniformizează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2016, 20:50
la 05.03.2016, 20:54
Pufosenie buna
la 05.03.2016, 21:02
Ce frumos este !
la 05.03.2016, 21:26
Bună pufoșenia!
la 05.03.2016, 21:45
bun bun

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking