Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata

Postat de GeorgianaGrigorescu in Dulciuri
5 Mar 2016 | 4322 vizualizari
Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata

Ingrediente

  • 320 g albusuri
  • 250 g zahar
  • 300 g faina
  • 8 linguri ulei
  • 250 g iaurt
  • un praf de copt
  • rulouri cu crema de ciocolata
  • vanilie
  • un praf de sare

Mod de preparare

Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a topit.Am adaugat treptat uleiul mixand in continuare.Am adaugat apoi iaurtul amestecand usor, treptat faina amestecata cu praful de copt si la final esenta de vanilie.

In fiecare tava am pus hartie de copt si 2 randuri de rulouri, apoi compozitie cat sa le acopere,apoi din nou 3 randuri de rulouri si din nou compozitie.Deasupra am aruncat bucatele de rulouri.

Am introdus tavile la cutor 40-45 de minute ,am verificat cu scobitoarea daca s-au copt.

Pe langa gustul foarte bun au si un aspect foarte frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu rulouri de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Gogosi

Postat de comanligia

Gogosi

Mai intai se face maiaua,intr-un bol se pune drojdia cu putin lapte cald si putin zahar,se tine la cald acoperit pana fermenteaza. intr-un castron mare se pune faina apoi se face o adancitura...

Citeste continuarea

Prajitura cu capsuni

Postat de gurita_ta2005

Prajitura cu capsuni

Capsuniile congelate se lasa peste noapte intr un castron. Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusuriile se mixeaza cu zaharul si esenta de rom.Se adauga treptat uleiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2016, 20:50
la 05.03.2016, 20:54
Pufosenie buna
la 05.03.2016, 21:02
Ce frumos este !
la 05.03.2016, 21:26
Bună pufoșenia!
la 05.03.2016, 21:45
bun bun

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking