Chec din albusuri cu zmeura si goji

Postat de gurita_ta2005 in Dulciuri
31 Dec 2015 | 4434 vizualizari
Chec din albusuri cu zmeura si goji

Cand va raman albusuri le puneti in pungulite si le bagati la congelator,si faceti acest chec minunat :)))

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar green sugar
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita coaja de lamaie cu zahar
  • 3-4 linguri zmeura(congelata)
  • esenta de vanilie/rom
  • goji
  • praf de sare

Mod de preparare

Zmeura se lasa la decongelat, dupa care se scurge de zeama.

Si albusuriile congelate le lasam pana cand se decongeleaza bine.

Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare.

Treptat se adauga zaharul, coaja de lamaie si esentele.

Se omogenizeaza bine, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt.

Se amesteca cu o spatula usor pana cand toate ingredientele s-au omogenizat.

Adaugam zmeura scursa de zeama, amestecam putin si adaugam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Deasupra presaram goji.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu zmeura si goji" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura bicolora in forma de peste

Postat de ctlina

Prajitura bicolora in forma de peste

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Intr-un bol se bat ouale,  se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc. Puneți iaurtul , untul moale și  amestecati bine. Se...

Citeste continuarea

Desert cheesecake cu jeleu de caise

Postat de lucy2002

Desert cheesecake cu jeleu de caise

Maruntim biscuiti foarte fin. Topim untul. Intr-un bol in care am pus biscuitii maruntiti, punem untul topit peste ei, amestecam bine si va rezulta un aluat nisipos pe care il vom pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.12.2015, 16:08
Ooo cat de bine arata, cred ca e o bunatate!!!
la 31.12.2015, 16:11
ce pufosenie buna!
la 31.12.2015, 16:12
bun bun
la 31.12.2015, 16:17
da zamfira sa stii ca e foarte bun!
la 31.12.2015, 16:17
daniela multumesc

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking