Chec in trei culori

Postat de Pungasa_Rogue in Dulciuri
30 Ian 2017 | 3481 vizualizari
Chec in trei culori

Ca la bucatarasi acasa Mi-a placut tare mult cum arata acest chec pe care l-am vazut aici, asa ca am zis sa il incerc. A iesit foarte bun!  

Ingrediente

  • Blat:
  • 8 galbenusuri
  • 16 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 350 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • doua linguri cacao
  • 500 g faina
  • un plic de praf de copt (10 g)
  • Bezea:
  • 8 albusuri
  • un praf de sare
  • 8 linguri zahar

Mod de preparare

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul. Se adauga 300 ml lapte, uleiul, esenta de vanilie, faina si praful de copt si se mixeaza. Jumatate din aluat se pune in doua tavi unse cu ulei si tapetate cu hartie de copt. Cealalta jumatate se amesteca cu cacaua, 50 ml lapte si esenta de rom, dupa care, se toarna peste compozitia din tavi. Se introduc checurile la cuptor, pana cand trec de testul scobitorii. 

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea si se pun peste checuri. Acestea se introduc din nou la cuptor pentru inca 5-10 minute sau pana cand bezeaua se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in trei culori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec în trei culori cu ness si nuca

Postat de AndrutzaP

Chec în trei culori cu ness si nuca

   Cuptorul se preincalzeste la 180 grade.    Oualele se separa.    Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce acesta se topeste. Apoi, se adauga 3 linguri ulei si...

Citeste continuarea

Desert chec in trei culori

Postat de iri_love

Desert chec in trei culori

Separam gălbenușurile de albușuri.  Compozitie galbena : Galbenusurile le batem cu zahăr, după care adaugăm uleiul, esența de vanilie (o lingurita) si la final făina in care am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2017, 18:42
Bun
la 30.01.2017, 18:43
la 30.01.2017, 18:57
Mmm, arata super!
la 30.01.2017, 19:22
bun bun
la 30.01.2017, 19:52
Arata superb!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking