Chec jumi-juma

Postat de housy in Prajituri
24 Sep 2010 | 4330 vizualizari
Chec jumi-juma

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • un pumn nuci 
  • 3 linguri cacao
  • putina ciocolata
  • un praf de sare
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

 

  • se bat la mixer ouale cu zaharul si zaharul vanilinat
  • apoi se adauga faina, praful de copt si uleiul
  • se presara un praf de sare
  • se continua mixarea
  • se incinge cuptorul
  • se aseaza hartie de copt in doua tavi micute pentru chec
  • in ambele tavi se toarna jumatate din compozitia facuta
  • se presara nuci rupte micut si fulgi de ciocolata
  • in compozitia ramasa se adauga cacaoa si se mixeaza pana la omogenizare
  • se toarna in tavi si partea maro din compozitie
  • se presara cubuletele de ciocolata
  • se da la cuptor
  • se lasa 30 min
  • inainte de a scoate se incearca checul cu o scobitoare
  • se scoate din cuptor si din tava cat e fierbinte si se aseaza pe o tava peste care am pus o coala de hartie.
  • se serveste rece 

                                                   Delicios de servit cu un pahar de lapte rece!                 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec jumi-juma" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura Madness

Postat de Constelatialeu

Prajitura Madness

Blat: Galbenusurile cu 10 linguri zahar se mixeaza pana devin o spuma cremoasa,se adauga uleiul ca la maioneza,apoi cacaoa si praful de copt,se omogenizeaza bine.Apoi punem faina si albusurile...

Citeste continuarea

Prăjitură cu măr şi caramel

Postat de diaconta

Prăjitură cu măr şi caramel

Am pregatit mai întâi caramelul. Intr-un vas de inox am caramelizat zaharul,când a capatat culoarea chihlimbarului,am adaugat untul moale si laptele condensat. Am amestecat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2010, 22:29
gustosel
la 24.09.2010, 23:10
[
la 25.09.2010, 13:30
foarte frumos arata!
la 25.09.2010, 17:44
cu ciocolatica
la 25.09.2010, 21:51
foarte bun!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking