Chec jumi-juma

Postat de housy in Prajituri
24 Sep 2010 | 4330 vizualizari
Chec jumi-juma

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • un pumn nuci 
  • 3 linguri cacao
  • putina ciocolata
  • un praf de sare
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

 

  • se bat la mixer ouale cu zaharul si zaharul vanilinat
  • apoi se adauga faina, praful de copt si uleiul
  • se presara un praf de sare
  • se continua mixarea
  • se incinge cuptorul
  • se aseaza hartie de copt in doua tavi micute pentru chec
  • in ambele tavi se toarna jumatate din compozitia facuta
  • se presara nuci rupte micut si fulgi de ciocolata
  • in compozitia ramasa se adauga cacaoa si se mixeaza pana la omogenizare
  • se toarna in tavi si partea maro din compozitie
  • se presara cubuletele de ciocolata
  • se da la cuptor
  • se lasa 30 min
  • inainte de a scoate se incearca checul cu o scobitoare
  • se scoate din cuptor si din tava cat e fierbinte si se aseaza pe o tava peste care am pus o coala de hartie.
  • se serveste rece 

                                                   Delicios de servit cu un pahar de lapte rece!                 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec jumi-juma" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura rasturnata cu gutui - reteta nr. 800

Postat de MotanLaOale

Desert prajitura rasturnata cu gutui - reteta nr. 800

Gutuile se spala bine de puf si se taie cuburi mijlocii, eliminand partea tare de la cotor. Gutuile se pun in cratita unsa cu unt si se presara deasupra zaharul si zaharul vanilat. Se...

Citeste continuarea

Rulada bicolora cu frisca si capsuni

Postat de simona72

Rulada bicolora cu frisca si capsuni

Pentru aluat: separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile pentru cateva secunde cu praful de sare, apoi adaugam 3 lingurizahar si mixam pana obtinem o bezea. Galbenusurile le mixam cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.09.2010, 22:29
gustosel
la 24.09.2010, 23:10
[
la 25.09.2010, 13:30
foarte frumos arata!
la 25.09.2010, 17:44
cu ciocolatica
la 25.09.2010, 21:51
foarte bun!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking