Ingrediente
- 5 oua
- 180 gr zahar
- 4 linguri ulei de floarea soarelui
- 200 gr faina alba tip '00'
- 1\2 plic praf de copt
- 3 linguri cacao
- 1 praf de sare
Mod de preparare
Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se mixeaza spuma tare impreuna cu un praf de sare.Adaugam apoi zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare si lucioasa.
Separat amestecam galbenusurile cu uleiul si le turnam peste albusuri amestecand cu grija de jos in sus.
Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam la amestecul de albusuri cu galbenusuri,amestecand in continuare cu grija de jos in sus.
Luam 1\4 din compozitie si o amestecam separat cu cacaua.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt .Turnam compozitia alba iar la suprafata cea cu cacao.
Dam tava la cuptor la 180 grade pentru 25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|