Chec pufos cu fructe confiate

Postat de ela in Prajituri
15 Mai 2015 | 3694 vizualizari
Chec pufos cu fructe confiate

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 200gr zahar
  • 250gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50gr cacao
  • 1 praf de sare
  • 150gr prune confiate
  • esenta rom
  • zahar pudra

Mod de preparare

Fructele confiate le punem la inmuiat in apa fierbinte cu putina esenta de rom.Le scoatem si le scurgem de pa intr-o sita.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare pana se intaresc.

Galbenusurile le mixam putin,apoi adaugam treptat uleiul,zaharul,zaharul vanilat.Compozitia o adaugam peste albusuri si amestecam usor de sus in jos.Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt,apoi fructele confiate.

Impartim compozitia in doua parti,in una punem cacaoa si omogenizam bine.

Tapetam o forma de copt in care punem cu lingura din fiecare compozitie.Dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit pana se coace frumos.Lasam sa se raceasca apoi pudram cu zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura pufoasa din albusuri

Postat de momo121

Desert prajitura pufoasa din albusuri

Albusurile le mixam bine impreuna cu sarea, apoi turnam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana devine o bezea lucioasa, adaugam iaurtul, romul, amestecam, dupa care punem...

Citeste continuarea

Desert strudel cu branza si stafide

Postat de Ela68

Desert strudel cu branza si stafide

1. Se amesteca toate ingredientele  pentru aluat (mai putin untul) si se framanta bine pana se obtine o coca ce poate fi usor intinsa. Se unge cu untul moale toata suprafata foii, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2015, 11:18
tare bun trebuie sa fie!
la 15.05.2015, 11:22
Simo,chiar a fost tare bun,s-a mancat rapid
la 15.05.2015, 11:34
Ce bun!
la 15.05.2015, 11:34
o bunatate
la 15.05.2015, 12:01
bun bun

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking