Chec pufos cu visine si afine

Postat de diaconta in Dulciuri
11 Iul 2011 | 7842 vizualizari
Chec pufos cu visine si afine

Un desert foarte rapid,de fapt reteta era de briose,dar cum nu am vrut sa stau prea mult la bucatarie(mai bine mai zambaresc pe aici) am decis sa fac un chec.Acuma ramane sa va decideti daca-l vreti asa fierbinte sau il pastrati pentru dimineata la cafeluta.Eu nu m-am abtinut,ba chiar l-am taiat pana inca era fierbinte....stiu,o sa spuneti "rusinicaaaaaaa"....dar asta e,imi era pofta.

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 4 oua
  • 200 gr zahar pudra
  • 1/2 praf de copt cu sofran de la Dr,Oetker
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • sare
  • visine ,afine

Mod de preparare

Untul se mixeaza impreuna cu zaharul pudra.Se adauga pe rand cele patru oua,avand grija sa-l incorporam bine fiecare si apoi sa-l punem urmatorul.Eu am pus dupa fiecare ou si cate putina faina,astfel coca va ramane ca si o crema frumoasa.Adaugam aromele si praful de copt,apoi faina ramasa.

Incorporam incet fructele,punem in tava de chec tapetata si lasam la cuptor pentru 45 de minute.

Rapid si delicios.

Pofta buna!!!!

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu visine si afine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert macarons cu vanilie

Postat de momo121

Desert macarons cu vanilie

Pentru bezea:  Mixam albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul putin cate putin, apoi vanilia si continuam sa mixam pana obtinem o bezea ferma si tare. Intre timp, separat, trecem...

Citeste continuarea

Cozonac pufos de post

Postat de Corina33

Cozonac pufos de post

Se amesteca intr-un bol faina cu sarea si drojdia, daca folositi drojdie uscata. Daca aveti drojdie proaspata, se faramiteaza intr-o cescuta si se freaca impreuna cu o lingurita de zahar pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2011, 20:02
deserturile la moda ,in perioada asta,sunt cele cu visine...o feliuta este a mea
la 11.07.2011, 20:07
Rocsi vrei fierbinte sau astepti pana se raceste?
la 11.07.2011, 20:09
Ce rusinica ca arata un vis si eu m-as infige in el sa-l pap ia vezi tortul stralucitor al Corinei sa vezi ce comenturi am dat noi doua
la 11.07.2011, 20:09
doar putin sa se racoreasca sa nu ma frig la degetele
la 11.07.2011, 20:11
eu vreau o felie chiar daca frige

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking