Chec rapid

Postat de caroline in Dulciuri
27 Sep 2014 | 6205 vizualizari
Chec rapid

Reteta am luat-o de la Cleme :-* ... ea nu a pus praf de copt , nu am pus nici eu ...dar checul nu a crescut asa mult deci data viitoare voi pune si praf de copt :) Intr-adevar un chec super rapid si super bun :)

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri cu zahar tos
  • un praf de sare
  • 4 linguri cu apa
  • 4 linguri cu ulei
  • 5 linguri cu faina alba tip '00'
  • 1 lingura nesquick
  • zahar pudra ( pentru pudrat )

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri . 

Cu ajutorul unui mixer , la viteza maxima, mixam albusurile cu un putina sare pana ce devin o spuma tare . 

Separat mixam galbenusuriel cu zaharul pana ce devin de culoare deschisa .

Adaugam apoi apa,uleiul si mixam in continuare. 

Adaugam faina alba si albusurile spuma si amestecam cu grija de jos in sus .

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam 3\4 din compozitie . 

Restul compozitiei o amestecam usor cu nesquick si turnam in tava . 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute . 

Pudram cu zahar pudra ,feliem si servim .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rapid" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert chec rapid

Postat de GeorgianaGrigorescu

Desert chec rapid

Mixam spuma ouale cu zaharul si praful de sare. Adaugam uleiul mixand in cntinuare, apoi chefirul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt. Pregatim cu hartie de copt doua forme de...

Citeste continuarea

Desert la pahar

Postat de xana

Desert la pahar

  Punem pe foc frisca, ciocolata, margarina, un plic de zahar vanilat si coaja de portocala pana topim ciocolata, dar fara a da in clocot. Dam deoparte sa se racoreasca. Punem si murele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.09.2014, 17:15
la 27.09.2014, 17:18
am venit
la 27.09.2014, 17:20
Daniela
la 27.09.2014, 17:20
Timi
la 27.09.2014, 17:25
Mai ai si ptr mine o bucată

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking