Chec sărat aromat cu ierburi

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
29 Iun 2016 | 3303 vizualizari
Chec sărat aromat cu ierburi

O reteta rapida si de efect ! Cand vreti sa terminati resturile din frigider si n-aveti alta idee, un chec sarat poate fi o buna solutie.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 iaurt natur- 125g ( utilizati-l apoi ca măsură)
  • 3 linguri de cubulete de branza Salakis marinate in ulei cu ierburi de Provence
  • 3/4 masura de ulei (am folosit uleiul din borcanul de Salakis)
  • 1 pachetel de praf de copt
  • 125 g de bacon taiat bucatele
  • 1 avocado
  • 1 rosie
  • 30 g nuci
  • piper

Mod de preparare

Puneti la prajit baconul taiat bucatele într -o tigaie fără grăsime . 

Bateti ouale cu piper, iaurt  si ulei . 

Apoi se adaugă treptat făina, praful de copt și nucile. 

Ungeti o forma de chec. Se taie avocado și roșia in felii . 

Se pun feliile de rosie si de avocado pe fundul formei. 

Se toarnă deasupra jumătate din amestecul preparat. 

Se repetă operatia . 

Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 40 de minute .  

Se lasa sa se raceasca si se scoate din forma. 

Se taie felii.

Se serveste cald acompaniat de o salata verde .


Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sărat aromat cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv bilute de branza Feta

Postat de cris2711

Aperitiv bilute de branza Feta

Branza Feta, smantana (de consistenta mai groasa) se omogenizeaza bine intr-un castron impreuna cu pesmetul si piperul Chayenne. Arpagicul verde se toaca marunt. Se pregatesc trei castronele...

Citeste continuarea

Pateu de ficat cu visinata si migdale

Postat de mihaelar63

Pateu de ficat cu visinata si migdale

Ficateii se curata de pelite, se spala si se pun intr-un bol [ de portelan, sticla sau inox ] . Se toarna lapte deasupra si se dau la rece cateva ore . Daca se poate , scurgeti zeama si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2016, 14:54
ce bunatate
la 29.06.2016, 15:00
Imi placeeeeeeee
la 29.06.2016, 15:28
ce faine !
la 29.06.2016, 15:31
la 29.06.2016, 15:47

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking