Chec tigrat

Postat de gospodariu in Mancare copii
15 Mai 2016 | 7332 vizualizari
Chec tigrat

Ingrediente

  • 8 oua;
  • 250 g zahar;
  • 230 g faina;
  • 70 ml ulei;
  • esenta de vanilie;
  • 1 lingura de cacao;
  • colorant alimentar galben;

Mod de preparare

 Pentru inceput vom separa galbenusuri de albus si vom bate albusurile spuma tare cu jumatate din cantitatea de zahar(125 g).

   Separat,galbenusurile le frecam cu restul de zahar pana cand acesta se topeste.Apoi incorporam uleiul ca la maioneza si adaugam si esenta de vanilie.

   Dupa aceasta vom amesteca cu o spatula galbenusurile cu bezeaua de albusuri,dupa care vom turna si faina.Amestecam compozitia usor pana la omogenizare.

   Compozitia obtinuta o impartim egal in 3 vase:compozitie,compozitie in care punem 2-3 picaturi de colorant galben,compozitie amestecata cu 1 lingura cacao.

   Turnam compozitia in 3 pungi care le taiem la varf,dupa care in tava de copt tapetata cu faina vom turna compozitia alternand culorile.

   Dupa fiecare rand vom presura cacao,apoi repetam operatia pana terminam compozitia din pungi.

   Introducem tava la cuptor pentru 30 de minute la foc potrivit.

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec tigrat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert chec tigrat cu cacao

Postat de eumimi

Desert chec tigrat cu cacao

Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile le amestecam cu uleiul (ca pentru maioneza). Adaugam galbenusurile peste albusuri si...

Citeste continuarea

Chec tigrat

Postat de rena

Chec tigrat

Separam albusurile de galbenusuri. Batem la mixer albusurile cu un praf de sare si jumatate din zahar pana devine o spuma groasa si sticloasa. Adaugam galbenusurile,untul topit,laptele si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2016, 08:41
super!
la 15.05.2016, 09:06
la 15.05.2016, 09:49
Super arata si sigur este delicioossssssss
la 15.05.2016, 10:16
la 15.05.2016, 12:01
Ce frumos ti-a iesit modelul!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking